kupari.blogg.se

ALL STAR

Kategori: BARNKLÄDER


Våran lilla grabb kommer vara så tuff i dom här! Dock är det ju ett bra tag kvar innan hans fötter kommer fylla upp dessa som är i storlek 18 men borde ju gå till nästa sommar iallafall. Längtar så himla mycket nu!

DEPALMA

Kategori: BARNKLÄDER



Alltså det är ju verkligen inte lätt att hålla sina fingrar borta från alla fina barnkläder. Depalma linnet ovan är dock för äldre barn, tror minsta storleken var för två åringar. "tur" i oturen så så var alla minsta storlekar slut, om det hade funnits någon kvar så hade det nog slutat med att jag klickat hem den iallafall. Skulle lätt kunna tänka mig att rama in den eller bara låta den hänga precis som på bilden i lillemans rum.

Barnmorskebesök

Kategori: GRAVID

Idag vad jag hos barnmorskan och fick för första gången mäta magen! Hade ett sf mått på 23 cm och är idag i vecka 25 (24+3). Lyssnade på hjärtat som slog rytmiskt och hur fint som helst! Man kan ju inte låta bli att känna sig stolt över sin starka lilla kille som växer där inne. Helt sjukt att min lilla grabb ligger i magen och vevar för fullt! (Nej jag har nog fortfarande inte förstått att jag blir mamma i september) Bästa som finns är när man vaknar på morgonen och så fort man börjar röra på sig så vaknar även han till liv och sprattlar runt för fullt. Längtar obeskrivligt tills jag får träffa lillen!

Home sweet home

Kategori: INREDNING


Här har vi ett litet smakprov av allt krims krams som pryder våran lägenhet här hemma, så småningom ska alla tavlor upp på väggarna men pga en lång tid utav ram letande så har det inte blivit av. Känner dock att jag kanske har överdrivit ett stycke med alla satans ljuslyktor etc som finns i våran lägenhet och måste nog ta och rensa bort lite snart haha. Tavlan på första bilden är gjord av en tatuerare som heter Ian Mullen och resterande utav min favorit konstnär Ramon Maiden. Har faktiskt 6 stycken nya prints från Ramon Maiden som är påväg hem till mig och min samling! Hoppas på att dom anländer under nästa vecka!
 
Förövrigt så fyndade jag ljusstaken, den antika ölflaskan (som har bäst före datum 1556-05) och några utav ramarna på bilden här om dagen på en loppis i sällskap med Michaela och lilla Tuva-li.

Newbie

Kategori: NEW IN

Det här är inte ens alla bodys som jag köpt hittills (på tre veckor).. Lillen kommer inte ha dåligt med kläder iallafall!

kläder kläder kläder

Kategori: LIFE

Jag vet att det har varit lite dött här nu men har verkligen inte haft lust att skriva någonting då jag känt att tiden går så långsamt. Alldeles för långsamt! Det posetiva i allt är att jag inte är sådär trött hela tiden som jag varit förut.

Förresten, kan någon stoppa mig? Jag handlar så sjukt mycket kläder till plutten i min mage att jag tvivlar på att han ens kommer hinna använda allt. Tänk om han är en stor bebis och inte ens kan ha storlek 50. Har ju redan 5 bodys och 5 mjukbyxor i den storleken.. Med hänsyn till att det är fyra månader kvar tills han är beräknad, kommer ju säkert finnas hur mycket fint som helst som man kommer vilja köpa mot hösten också. Hur fan slutar man? Kan inte låta bli. Ska se till att lägga upp bilder på allt också så det blir lite mer bilder i bloggen.
 
Den här bilden är tagen på valborg (vecka 21), växte som fan under den här dagen och kommer ihåg hur jävla mycket jag tyckte att det kliade på magen och höll på att bli tokig!