kupari.blogg.se

MINI RODINI AW 2013

Kategori: BARNKLÄDER

Jag som av någon anledning inbillat mig att jag knappt hittat något jag vill köpa till lilleman ifrån mini rodinis nya kollektioner får nog skämmas lite nu för skulle jag köpa allt det här så skulle det eka i plånboken ett bra tag framöver. Rävprintet har tagit mitt hjärta med storm och längtar som ett barn längtar till julafton tills sista släppet kommer i slutet av septembet. Har nämligen sett att det ska komma en jumpsuit med samma tryck!
 

-

Kategori: LIFE

Blev ju lite fel allting, i förra inlägget sa jag att jag skulle bli duktig på att blogga, försöka iallafall. Klart som fan jag råkade sabba hela designen direkt efter och så ledsnade jag totalt. Så känner du som läser att du har någon koll på bloggdesign så vore jag evigt tacksam att få din hjälp!

2013-08-22

Kategori: LIFE

Blir helt chockad när jag klickar in mig här och ser att det faktiskt finns en del männiksor som tittar in varje dag. Men det är sjukt svårt för mig det här, att blogga alltså. Skriver aldrig om mitt privatliv och det är omöjligt att "lära känna" mig via bloggen vilket gör det ganska logiskt att jag är en jäkla kratta på att blogga nu om min graviditet. Blir rätt less på mig själv då jag faktiskt hade tänkt att skriva här för min egna skull och inte andras så ska nu verkligen försöka bättra mig, gör ju trots allt inte så mycket om dagarna nu utan väntar bara på att min skatt ska komma.
 
Bilden är tagen i måndags, vecka 37 (36+0)