kupari.blogg.se

INSTA WEEK

Kategori: LIFE

Idag jobbade jag den 5a och sista övertidshelgen i rad, äntligen! Nästa vecka blir det långhelg vilket är så jäkla behövligt just nu.. Blev nästan lite för mycket jobb och slit nu i slutet.
Nu ska jag valpmysa med Nathalies lilla mops och njuta av den korta helgen som är kvar!

DROP IT LIKE A SQUAT

Kategori: TRÄNING


Tanken var i början av detta år (när jag inte var medveten om att jag var gravid med lilleman) att jag skulle bli fit. Slutade såklart i att allt las på is när jag plussade och hela vår värld vändes upp och ner. Fick lägga proteinpulvret på hyllan och låta mina tre par nya löparskor samla på sig damm istället.
Efter att tröttheten la sig kring vecka 20 så har jag på något sätt lyckats ha så mycket uppbokat varje dag vilket reulterat i att jag gått (läs halvt sprungit) mer än vad jag någonsin gjort förr. Detta har i sin tur gjort att både mina ben och min rumpa börjat forma sig. Så nu ska jag ta mig fan fortsätta i samma takt och lite till, började imorse med utmaningen ovan och eftersom jag idag faktiskt inte har några mer planer än att jobba ikväll så ska jag storstäda och kanske till och med hinna med en powerwalk runt sjön innan jag börjar.

Work & gravidförvirrad

Kategori: LIFE

Idag är det ny graviditetsvecka, går in i vecka 27 idag så snart är andra trimestern avklarad! Har i princip dödat mig själv med övertid den senaste månaden och nu på lördag ska jag kämpa mig igenom sista tillfället vilket ska bli så himla skönt.
Nu har vi dessutom fått hem spjälsängen som vi beställt, helt sjukt vilken lättnad det är att kunna bocka av saker på inköpslistan. Dock så lyckades jag vara sådär gravidförvirrad och klantig igen.. (någon mer som blivit senil under graviditet?!) råkade nämligen beställa hem en madrass till sängen som är för stor. Säger bara suck och gud vad jag kan bli trött på mig själv ibland haha.

NEW IN

Kategori: BARNKLÄDER


Vart tog helgen vägen? Jobbade över igår och tänkte mig att det här skulle bli en någorlunda lugn söndag men istället har jag varit igång sedan 8 imorse.. Har varit på ikea och inhandlat det sista för att kompletera lillemans spjälsäng (som jag inte ens fått hem ännu) och slutade även med två stopp på Kappahl och Lekia. Tanken var att kolla tillbehör till vagnen som vi fick hem i fredags men slutade med att jag klev ut från affären med tre bodys för ynka 100 kronor. På Kappahl plockade jag på mig ett tvåpack pyamaser och jumpsuiten som jag glott på i princip varje gång jag varit på newbie avdelningen. Tyckte egentligen inte om den alls i början men har för varje gång jag sett den gillat den mer och mer så den här gången fick den äntligen följa med hem!